image Waarom je als werkgever moet kiezen voor een uitzendbureau image Een nieuwe website maar wat nu?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Verschillende beroepen in de bouw

In de bouw heb je natuurlijk enorm veel beroepen, van timmerman tot schilder en van stukadoor tot machinaal houtbewerker. In dit artikel zullen wij je wat meer informatie geven over een aantal opleidingen in de bouw die je bij bouwmensen.nl kan volgen.

 

Timmerman

Vind je het in elkaar timmeren van dingen leuk? En wil je niet op één vaste plek zijn om te werken? Ga dan voor timmerman. Als timmerman ben je overal te vinden op de werkplaats waar iets gemaakt, gerepareerd en gemonteerd moet worden van hout. Ook ben je veel bezig met collega’s, want het meeste timmerwerk kan niet echt niet alleen.

 

Metselaar

Ben je een pietje-precies? Houd je van puzzelen en ben je creatief? Volg dan de opleiding metselaar! Als metselaar ben jij overal in het huis te vinden. Van de buitenmuren tot in de nok van het dak. Jij bent degene die ervoor zorgt dat het huis blijft staan. Ook hier werk je bijna altijd met collega’s. Het is daarom goed om ervoor te zorgen dat je lekker kan samenwerken met elkaar.

 

Tegelzetter

Ben jij iemand die een creatieve input wilt hebben tijdens het werk? Kies dan voor de opleiding tot tegelzetter. Hier ben je de hele dag bezig met tegels zetten (het klinkt saai ja). Maar je kan wel je creatieve brein zijn werk laten doen. Je bent niet alleen bezig met keramische tegels, maar ook met natuursteen tegels en glazen tegels. Jij bent degene die ervoor zorgt dat de vloeren en muren er mooi uit komen te zien.

 

Stukadoor

Ben jij iemand die de laatste werkzaamheden aan wanden, plafonds en gevels wilt oppakken? En mee helpen bepalen hoe een pand wordt beleefd. Ga dan de opleiding stukadoor volgen. Als stukadoor zien de gebruikers van de panden altijd jouw werk. Tijdens deze opleiding leer je alle technieken over stucen, en wanneer je deze toe moet passen.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie