image Nieuwe Velgen op je lease auto image Wanneer wil je als ondernemer je IT uitbesteden?

Drop us a line...

Verstuur bericht

WHOA traject bij dwangakkoord

Als er een faillissement dreigt, dan kan dit een hoop stress met zich mee brengen. Toch zijn er soms nog mogelijkheden om een faillissement te voorkomen. Een daarvan kan door middel van een WHOA aanvraag. Bij dit traject wordt er gekeken of de onderneming nog levensvatbare activiteiten heeft. Als dit het geval is, dan kan je eens navraag doen bij Blended.law naar de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA). De experts van eerder genoemde website kunnen je helpen bij een dreigend faillissement. Meer informatie is te vinden op https://blended.law/v/de-doorstarters/producten/whoa-traject-dwangakkoord/.

Herstructureren van schulden

Door de schulden te herstructureren kan een faillissement eventueel voorkomen worden. Dit is voor alle partijen vaak het beste. Zo kan je verder gaan met de bedrijfsvoering en kunnen ook de klanten verdergaan met hun dagelijkse werkzaamheden. Ook is het mogelijk dat een onderneming gestaakt wordt. Hierbij zal er over gegaan worden op een liquidatieakkoord. Iedereen kan een WHOA traject in gang zetten. Als de persoon een rechtspersoon is, dan wordt deze uiteindelijk vertegenwoordigd door het bestuur.

Doorstart maken bij dreigend faillissement

Het maken van een doorstart is een goede mogelijkheid als er een faillissement dreigt. In de meeste gevallen zal je dan in afgeslankte vorm verder gaan. Uiteraard dient alles wel eerst aan een rechter voorgelegd te moeten worden. Deze maakt uiteindelijk het besluit of je over kan gaan tot een doorstart. Op https://blended.law/v/de-doorstarters/ is meer informatie te vinden over het maken van een doorstart. Experts van Blended.law staan voor je klaar om je te helpen bij alle wetgeving. Er zal bij een faillissement veel op je afkomen en hierdoor zie je soms door de bomen het bos niet meer. Maak dan ook gebruik van de beste advocaten en breng weer een stukje rust terug.

 

Voorkom een faillissement met een WHOA traject

 

Een WHOA traject kan een eventueel faillissement voorkomen. Bezoek https://blended.law/v/de-doorstarters/producten/whoa-traject-dwangakkoord/ en kom meer te weten over het traject. De beste experts staan voor je klaar om je te helpen. Je kan bij Blended.law altijd terecht voor een vrijblijvend gratis advies. Bezoek de website eens en laat je informeren. Vraag naar de mogelijkheden en zorg ervoor dat je de bedrijfsuitvoering van je bedrijf uiteindelijk weer kan doorzetten. Soms is het mogelijk om dit in afgeslankte vorm te doen. Het is in sommige gevallen zelfs mogelijk om surseance van betaling niet aan te vragen. Ga snel naar de website voor meer informatie.

 

Toch failliet?

 

Als na advies blijkt dat er toch structurele financiele problemen zijn, dan kan het soms niet anders dan een faillissement aan te vragen. Dit is natuurlijk niet waar de experts van Blended.law in eerste instantie voor gaan. Maar in zeldzame gevallen kan het zo zijn dat een faillissement het beste is voor alle partijen. Voorkom een faillissement door een doorstart te maken of gebruik te maken van een WHOA traject. Bekijk de volgende website voor meer informatie: https://blended.law/v/de-doorstarters/producten/whoa-traject-dwangakkoord/.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie