image ISO27001 Certificaat image Wat kost een marketingbureau?

Drop us a line...

Verstuur bericht

Boekhoudprogramma zzp

Ben jij werkzaam als ZZP’er en heb je het elke dag superdruk? Dan zit je er vast niet op te wachten om na je werk nog uren met de administratie bezig te gaan. Als je dat uit gewild was je wel een boekhouder geworden. Maak het jezelf een stuk makkelijker en neem afscheid van al die Excel bestandjes. Kies gewoon voor een boekhoudprogramma zzp dit bespaart je super veel tijd en geeft je ook nog eens een goed beeld van je financiële situatie van je bedrijf.

Omdat je als ZZP er geen tijd te verliezen hebt

Je hebt natuurlijk geen tijd te verliezen én je wilt dat het een stuk makkelijker wordt. Wanneer je aangeeft dat je ZZP’er bent en dit ook aangeeft in het programma, krijg je meteen een beeld van welk boekhoudprogramma Zzp f ook echt geschikt voor jou is Je kunt ze gewoon vergelijken en een keuze maken Je kunt klikken op de aanbieder die jij wilt en koopt op dat op zo’n manier het boekhoudprogramma zzp voor jou ideaal is. Makkelijker kan het eigenlijk niet, het maakt op deze manier je administratie bijhouden echt een stuk makkelijker. Superfijn want dan heb je ook nog wel wat meer tijd voor je gezin of je vrienden.

Vergelijk je boekhoudprogramma zzp via shop advies

Wanneer je zzp’er bent heb je al genoeg te kiezen. Er zijn zoveel boekhoudprogramma’s ZZP te vinden. Het is dus ook maar net waar jij waarde aan hecht en wat voor jou het beste voelt. Je kunt als zzp’er natuurlijk ook voor kiezen om een deel van je administratie te laten doen door een administratiekantoor. Op deze manier kies je zelf de onderdelen die je wel zelf wilt blijven doen. Dit kan ook met het gekochte boekhoudprogramma ZZP. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de functionaliteit van het boekhoudprogramma.

Er wordt van alles geregeld en je hebt geen omkijken meer naar je btw-aangiften want deze wordt automatisch voor je klaargezet. Wanneer je een druk op de knop geeft zet hij vervolgens alles door naar de belastingdienst die jouw aangifte krijgt. Je hoeft niet langer bonnen in schoenendozen te bewaren deze kun je gewoon scannen met een app en met je smartphone. Zo wordt je administratie meteen opgenomen In het programma. Superfijn want dat scheelt veel zaken, die de overheid van je eist als zzp’er.

Koppel aan je zakelijke rekening

Wij begrijpen dat het voor jou als zzp er belangrijk is dat je facturatie goed loopt. Ook dit proces kun je makkelijk maken met een goed boekhoudprogramma ZZP. Je kunt je facturen versturen als een E-factuur of als een pdf, maar er zijn ook programma’s die ervoor zorgen dat je factuur gefrankeerd en uitgeprint wordt. Ook is er een optie om periodieke facturen te maken, je boekhoudprogramma kan gekoppeld worden aan je zakelijke rekening en zo zie je elke keer welke factuur wel of niet betaald is. Ook kun je dan vervolgens met een druk op de knop iemand herinneren aan een openstaand factuur.

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie