image Een bedrijfsgids voor het juiste gebruik van medische mondkapjes image ISO27001 Certificaat

Drop us a line...

Verstuur bericht

Wat is digital signage?

Beeldscherm communicatie of Digital signage wordt gebruikt om voorbijgangers, bezoekers en of klanten te informeren. Dit doen ze via een digitaal beeldscherm, maar het kan ook gebruikt worden wanneer je interne communicatie hebt. Dit is een voordeel van beeldschermcommunicatie, je communiceert wanneer je wil, wat je wil en waar je maar wilt. Lees snel verder en bekijk of dit iets voor jou en jouw bedrijf is.

Narrowcasting

Het is dus mogelijk om een 1 op 1 boodschap te versturen naar de juiste personen op de juiste momenten. narrowcasting is dus een stuk effectiever dan podcasting. Je kunt de gerichte informatie verspreiden naar een interactief én geïnteresseerd doelpubliek en dit is waardevol voor elk bedrijf.

Voorbeelden van digital Signage

Digital Signage biedt vele mogelijkheden en kan je dus inzetten voor verschillende communicatie en voor elk soort content denk dan aan:

●       Webpagina’s en social media promoten

●       Verschillende evenementen aankondigen

●       Live tv of audiovisuele afspeellijsten

●       Weerberichten of nieuwsfeeds weergeven

●       Weg aangeven voor bezoekers

●       Diensten of nieuwe producten promoten

●       Het verwelkomen van bezoekers

●       Het aankondigen van evenementen

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden dus eindeloos. Je kunt uit allerlei verschillende sectoren genieten van Digital signage. Of je nou een slager om de hoek bent of een industrieel bedrijf, eigenlijk heeft iedereen wel baat bij deze manier van communicatie. Daarbij kan je ook nog eens je eigen digital cynische content beheren, dit omdat de software erg makkelijk is, de software heet:Pixee

Voordelen van digital signage

Zoals we al aangeven zijn er vele voordelen voor elke onderneming. Zo vergroot je, je zichtbaarheid, je bent namelijk altijd in beweging. De schermen laat een dynamische content zien en doen dit de hele dag door. Ze trekken niet alleen de aandacht van jouw bedrijf, maar zetten ook nog eens producten en diensten in de spotlight. Je kunt je digitale scherm helemaal zelf aanpassen naar jouw smaak. Op deze manier heb je de mogelijkheid om zelf een lay-out te creëren én een onderwerp. Je kunt op deze manier dus jouw huisstijl integreren in de content die je wilt laten zien aan de mensen.

De voordelen van digital signage op een rijtje

Wij zetten alle voordelen nog eens op een rijtje, je kunt dit ook allemaal bekijken op https://www.connectify.be/

●       Je vergroot de zichtbaarheid van jouw bedrijf

●       Je kan alles aanpassen naar jouw smaak en na jouw publiek

●       Op den duur bespaart het heel veel tijd en heel veel geld

●       Het draagt bij aan je interieur, het is zeer stijlvol

●       Het zorgt voor informatie die altijd up to date is en brengt deze bij de juiste persoon op het juiste moment

●       De aanpassingen zijn zeer makkelijk en de update ook, dit komt omdat er een zeer gebruiksvriendelijke software bij zit

●       Ook zorgt het nog eens voor een verhoogd engagement hij werknemers en klanten

Gerelateerde berichten
  • Alles
  • Op auteur
  • Op categorie